« Back

Kodiak Island

Katmai Guide Service tilbyder fuldt guidede jagter på føderalt godkendt land på brunbjørn, mountain goat og sitka black tail deer på Kodiak Island. De tilbyder også brunbjørn og moose jagt Becharof National Wildlife Refuge (ligger ved den sydlige grænse af Katmai National Park) og Aniakchak National Monument & Meshik River Valley på Alaska Peninsula.

Brunbjørnejagterne på Kodiak Island finder sted på Kodiak National Wildlife Refuge land, hvor outfitteren har eksklusive jagtrettigheder og er den eneste outfitter som må guide jægere i disse områder. Der tillades normalt kun 3 jægere om foråret og 3 jægere om efteråret. De fleste bjørne der nedlægges, ligger størrelsesmæssigt omkring 9 – 9½ fod, men der findes rigtig gode muligheder for at nedlægge bjørne på 10 fod eller større!

Kodiak Island har konsekvent leveret nogle af de største brunebjørne i verden, med trofæstørrelser som ligger øverst i den amerikanske Boone & Crocket Record Books. Brunbjørnebestanden på Kodiak Island er rigtig god, og man kan forvente at se mange store bjørne. At have muligheden for at jage en af ​​disse unikke bjørne er virkelig toppen af ​​nordamerikansk jagt, og en af ​​de mest eftertragtede storvildtarter i verden. En Kodiak brunbjørnejagt er præcis ligesom alt andet nordamerikansk jagt ”fair chase” og altid spot and stalk.

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages