ZIMBABWE | God pris på bøffeljagt, med mulighed for leopard og elefant

Arda er den nyeste koncession, som RWS har overtaget jagtretten på. Den ligger i det sydøstlige Lowveld i Zimbabwe. Denne koncession er omkring 30.000 acres og er beliggende i Save Valley Game Reserve’s sydlige del.  Arda er hjemsted for Afrikas Big-5: Bøffel, elefant, leopard, løve og sort næsehorn sammen med vilde hunde, flodheste, krokodiller og en lang række antiloper færdes frit på området.

Save Valley Reserve udgør nu 3.200 kvadratkilometer, det største privatejede naturreservat i verden. Arda er hjemsted for Afrikas Big-5: Bøffel, elefant, leopard, løve og sort næsehorn sammen med vilde hunde, flodheste, krokodiller og en lang række antiloper færdes frit på området.
Der er mulighed for at opleve alle former for safaris fra Big-4 til en antilopejagt i jagtområder ud over det sædvanlige.

Pris pr. jæger:
6 dages jagt 2:1 på Bøffel
Kr. 36.995,-
Inkl: Transfer(bil) fra Harare til jagtområde t/r, 7 dages ophold med helpension og lokale alkoholiske drikkevarer, 6 dages jagt 2:1, vaskeservice, al transport under jagten, feltpræparation af trofæer, transport af trofæer til konservator/nedpakning, 2% tax til staten (af jagten), VAT, Conservation fee

LÆS OM HELE REJSEN HER

Vil du høre mere eller ønsker du at booke, så ring til Erik Brinkmann på tlf. (+45) 63 21 43 17 eller mail epb@diana.dk

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages