Download appen "rejseklar"

Det er en rigtig god ide at hente UM' app, Rejseklar. UM har samlet alt, hvad du skal vide, så det er nemt at finde og bruge.

Appen er nem at betjene og giver dig en masse relevant information om de forskellige destinationer, som vi udbyder rejser til. 

5 ting, du skal vide om Rejseklar. 

1. Du kan finde alle rejsevejledninger direkte i app’en.
2. Det er nemt at tilmelde sig Danskerlisten i app'en. Når du er tilmeldt, kan vi komme i kontakt med dig, hvis der opstår en større krise som f.eks. en naturkatastrofe, et terrorangreb eller politiske uroligheder.
3. Hvis der pludseligt opstår en krise i det land, du er i, kan vi sende dig en push-besked med vigtig information om, hvad du kan gøre.
4. App'en har kontaktoplysninger til nærmeste danske ambassade eller konsulat, uanset hvor i verden du befinder dig.
5. Du kan læse om, hvad du kan gøre, hvis du f.eks. bliver syg, udsat for røveri eller får problemer på rejsen.

Danskerlisten giver udenrigsministeriet mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig, hvis der opstår en alvorlig krise i det land, du er. Det kan være større naturkatastrofer, politiske uroligheder eller terrorangreb. Krisesituationer kan opstå i alle lande. Du bør derfor tilmelde dig Danskerlisten, både når du rejser i Europa og længere væk. Du bør også tilmelde dig, hvis du bor fast i udlandet. Du kan tilmelde dig både før og under rejsen. Tilmelding er frivillig.

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages