Det Store Jagtrejseshow 2023 var en KÆMPE succes!

Så fik vi afsluttet ”Det Store Jagtrejseshow” på Sørup Herregård med rigtig stor succes. Tusind tak til alle der deltog og gjorde vores 30. Store Jagtrejseshow til en succes. 

Det blev fem rigtig gode dage rundt i Sverige og Danmark med over 800 besøgende gæster. Alt dette havde vi ikke kunnet gøre uden alle vores jagtpartnere og samarbejdspartnere, som var medvirkende til at dette års jagtrejseshow gik over al forventning. Vi er glade for, at vi sammen kan skabe en hyggelig atmosfære, som har dannet rammerne for en masse gode ”jagtsnakke”. 

Husk at følge med på vores hjemmeside og Facebookside, hvor vinderne af de forskellige præmier bliver offentliggjort i løbet af ugen. Senere i dag trækkes der lod og vinderne af et rejsegavekort på fem tusinde kroner på indgangsgangsblanketterne alle fem steder offentliggøres. 

Hvis du ikke nåede at hilse på os, så er vi er igen på farten allerede i slutningen af denne måned, hvor du kan komme og besøge os på Jagtmesse i Særslev den 23. februar og på Jagt & Udeliv messen i Aars den 25. – 26. februar.

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages