« Back

Ophold - Vildmarks Camp

Vores base camp ligger ved en afsidesliggende sø, og består af rustikke hytter med komfortable køjer og brændeovne. Der er elektricitet og varme brusere i base camp. Vi har en anden basecamp, der fungerer som en backcountry basecamp. Denne lejr er en 2-etagers bjælkehytte, som også har elektricitet og et varmt brusebad. I spikecampene er overnatningen enten i små hytter i backcountry eller telte. På en rygsækjagt er overnatning i lette højkvalitets vandretelte. I alle hytter medfølger madrasser, men du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag.

Alle måltider i base camp er hjemmelavede, og i god kvalitet. For ikke at nævne smagen af frisk mørbrad efter en vellykket dag. Hvis du har særlige diæter behov eller allergier, så er vi imødekommende og vil herudfra lave det efter dine specielle ønsker. Vi lover at du aldrig vil gå sulten i seng på vores jagtture, hvad enten det er i basecamp eller spikecamps.

Hunt & Hike vil være ved din side hele vejen igennem rejsen til du sætter dine ben i Prince George, igennem hele jagten på din trofæmoose, til vi igen sætter dig på flyet hjem til Danmark. Vores fornemmeste opgave er at give dig den tryggeste oplevelse i den store vildmark, og vores fælles mål og forventning er at få nedlagt din drømmetrofæ!

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages