« Back

Loch Kinord Hotel

Loch Kinord Hotel er et hyggeligt lille landligt skotsk hotel i kro-stil, beliggende tæt på byerne Ballater og Aboyne i det pragtfulde Royal Deeside.

Værterne Andrew og Jenny byder hver gæst velkommen med en personlig og omsorgsfuld service og tilbyder roligt elegante værelser og gæstesuiter med en intim atmosfære.

Dette familiedrevne hotel i Ballater ligger midt i hjertet af Aberdeen og Grampian-regionen, 30 minutter fra Balmoral Castle og Crathie Church. En nem køretur til skiområderne Lecht og Glenshee. En time fra Aberdeen og Aberdeen Dyce Airport. Ved den østlige indgang til Cairngorms National Park. Omgivet af det flotteste højland og fremragende fiskeri i River Dee. 

Med kun 22 værelser og suiter er det et af de mest familie- og kæledyrsvenlige hoteller i Ballater. Der tilbydes individuel opmærksomhed, et "hjem væk fra hjemmet" for de besøgende gæster og service skræddersyet til det enkelte behov. Rummeligt og stilfuldt designet, er dette et unikt udformede gemmested i Royal Deeside som fusionerer harmonisk opgraderet ro med overkommelig charme og diskret luksus. Karakterfuld hotelindkvartering i Royal Deeside, perfekt til forretningsrejser, ferieophold eller weekendophold - eller langvarigt ophold i Aberdeenshire.

Hunting Tour Offers

Do As Thousands of Other Hunters!

Subscribe to The Newsletter and Get Travel Offers along with Hunting News directly in Your Inbox

  • Great Offers on Hunting Tours
  • Info on Hunting Abroad
  • Special Holiday Packages